FORSIDE  ~  BRYLLUP  ~  PILE ALLE 213  ~  ØNSKESEDDEL  ~  KONTAKT

 

Billeder:

Seneste nyt

 

7.12.07 »

Vi har nu snart boet i vores dejlige hus i 1 år. Vi er så småt begyndt at lægge fliser i carporten, da vi nu har en deadline med at de skal være lagt til maj, når den lille kommer. Vi har også fået drænet og jævnet haven ud, så til foråret kan vi så græs.

 

2.1.07 »

Så er der endelig lidt billeder igen. Vi har fået flyttet mange af vores ting til Eriksminde, men vi bor der ikke helt endnu. Vi SKULLE overtage huset den 22.12.06 selvom der manglede (og det mangler stadig) bord med vask i det store badeværelse, skydedør i soveværelset og franske døre mellem køkkenet og stuen samt andre mindre ting.Huset skulle gerne være endeligt færdigt i uge 3. Vi har købt nye møbler - en to og en tre-personers sofa, et tv-bord og en skænk. Disse ting var så tunge at bære ind fra traileren at vi skulle have hjælp fra vores gæster moster Kirsten, moster Vita, onkel Bent og onkel Mogens. Tusinde tak for hjælpen!!

 

5.12.06 »

Der er meget aktivitet ved/i huset. Flise-manden (en flink tysker) har fået lagt klinker, køkken- og skabsmontøren har sat bryggers, køkken, badeværelsesskabe og tøjskabe op (bordplader kommer først på fredag) og tømrerne er ved at beklæde skuret hvor der endelig er kommet slidlag. Vinduet er også sat op i skuret og døren skulle også gerne komme i idag.

 

26.11.06 »

Skalmuringen er nu færdig og der er kommet lofter op i vores lille hus.

 

21.11.06 »

Så blev der sandspartlet, hængt væv op og malet på Eriksminde. Det er dog ikke alle steder at der er malet første eller anden gang - men vi når det nok. Det har været utroligt hårdt for kroppen - mest hænder og arme da det jo er uvant arbejde ... nå men nu er vi næsten eksperter. Vi skylder et STORT tak for hjælpen til Onkel Bent og Moster Kirsten, Peters Mor og Katjas forældre!!! Vi havde aldrig nået det uden jer!!! Der er lagt en lille ny billedserie ud, og vi lover (Jens) at der snart kommer mange flere billeder.

 

7.11.06 »

Nu er tagstenene kommet op, og vi er begyndt at male lidt udendørs. I denne weekend og hele uge 46 er vi dernede for at sandspartle, hænge væv op og male indendørs. Er der nogen der kan give en hånd med skal I være velkomne på Eriksminde i uge 46!

 

24.10.06 »

Der er rigtig sket ting og sager på Eriksminde. Der er kommet tag op (mangler kun lige tagstenene - der kommer på fredag) og der er kommet vinduer og døre i. Vi havde idag et mini-rejsegilde med vores forældre, faster Bente, onkel Åge, moster Kirsten og onkel Bent. Der var desværre ingen håndværkere, da de manglede materialer, som først kom midt på dagen.

 

12.10.06 »

Efter påmindelse fra Grønland - er der nu en billedserie klar med de sidste nye billeder af vores hus. nu ligner der også et hus - men se selv efter.

 

3.9.06 »

Så er der lige blevet en billedserie klar, hvor I kan se nedrivningen af nogle gamle bygninger på Eriksminde.

 

26.8.06 »

Nu er vi ENDELIG klar til at få bygget hus - hvis det dog ikke lige var for manden, der skal komme og rive de gamle bygninger ned. Han har brændt os af et par gange, men skulle gerne starte på mandag, så byggefirmaet også snart kan sætte grunden af og støbe. Vi tør ikke håbe på, at vi kan være flyttet ind inden jul, men i Januar skulle vi gerne have vores eget "lille" hjem.

 

5.6.06 »

Vi har som skrevet på forsiden fået vores byggetilladelse. HURRA!! Men fik så lige et tilbageslag - vi SKAL vente i 4 uger på eventuelle klager fra Fredningsnævnet før vi må begynde nedrivningen af stalden og opbyggelsen af vores hus. Så der er igen nedtælling!!

 

17.3.06 »

Kommunen har nu sendt vores byggeansøgning vidre til amtet. Ved amtet er der dog 3 til 4 måneders ventetid. Så vi venter i spænding.

Der er nu et link til Interbyg. Vi har valgt at arbejde udfra deres Design model 159A (loft til kip).

 

12.2.06 »

Vi har i de sidste to weekender været på Thurø og arbejdet på Eriksminde. Der er en del træer der skal fældes inden byggeriet forhåbentligt går igang til april. Der er lagt en billedserie ind - så I kan se hvad vi får lavet!

 

8.1.06»

Vi fik idag sammen med Jørgen og Jytte ordnet de sidste papirer til byggeansøgningen. Nu kan vi så vente og håbe på det bedste!!

 

Sidst opdateret »

7.12.07

Af Katja & Peter Bang

 

Links:

  • Interbyg

     

     

  • eriksminde.com © 2006