FORSIDE  ~  BRYLLUP  ~  PILE ALLE 213  ~  ØNSKESEDDEL  ~  KONTAKT

 

Billeder:

Anne-Lise & Jørgen

Brudebørnene

Bruden

Gommen

Seneste nyt

 

14.5.05»

Den 23.1.04 friede Peter til mig på den mest romantiske måde ombord på Oslo-færgen. Det kom helt bag på mig - da jeg troede at han ville fri på Valentines Day. Peter havde endda været ude ved mine forældre og spørge om lov - og til min store overraskelse havde min mor ikke afsløret noget.

Da Peter ville giftes i maj måned og ikke være forlovet i mere end to år, kunne vi hurtigt fastsætte en dato. Til info valgte vi den 14.5.05 fordi det var pinse-lørdag og ikke på grund af et bestemt bryllup året før ;-)

Vi havde dermed over at år til at planlægge brylluppet, hvilket var rart, da der er meget at planlægge. Vi fandt hurtigt ud af at man skulle bestille lokaler i god tid. Det første vi var ude og se på var allerede booket. Vores valg faldt på Næsbyhoved Skoven, da de har et godt renomme og fordi vi vidste at vi ikke ville have tid til at ordne mad, blomster, opdækning og alt det der selv. Det var en stor lettelse da lokalerne var på plads (ca. et år før brylluppet).

På Bryllups-Messen fik vi god inspiration til invitationer. Havde i første omgang tænkt mig selv at lave dem, men da jeg ikke er så fingernem i længere tid af gangen, bestemte vi os for at købe nogen. Vi fik tilsendt eksempler på kort, dog havde vi inderst inde bestemt os. Da kortene ankom skulle de samles - hvilket vi fik en lang aften til at gå med.

 

Sidst opdateret »

23.1.06

Af Katja Bang

 

Links:

 

 

eriksminde.com © 2006